سیگار کشیدن گوریل خسته
۲۳۰ بازدید . زمان انتشار: سال ۱۴۰۳
0اشتراک گذاری
کلیپ حیوانات و مستندهای حیات وحش
798 ویدیو . 0 بازدید
گوریلها (به فرانسوی: Gorille) بزرگترین جانوران از راستهی نخستیها هستند. این جانوران خشکیزی بوده و در جنگلهای مرکز قارهی آفریقا زیست میکنند. گوریلها به دو گونه تقسیم میشوند: گوریل شرقی (با نام علمی: Gorilla beringei) و گوریل غربی (با نام علمی: Gorilla gorilla) که هر کدام از آن دو گونه، خود به دو زیرگونه تقسیم میگردند. «دی.ان.ای» گوریلها ۹۵٪-۹۹٪ با «دی.ان.ای» انسان یکسان است و پس از دو گونه شامپانزه نزدیکترین خویشاوند گونه انسان است.
گوریلها در جنگلهای استوایی و نیمه استوایی زندگی میکنند و زیستگاهشان درصد کوچکی از آفریقا را شامل میشود. برخی گوریلها در بلندیها زندگی میکنند و زیستگاه گوریلهای کوهستانی در کوه «آلبرت ریفت» و جنگلهای مرتفع «ویرونگا ولکانوئوس» در ارتفاعات ۲۲۲۵ متری تا ۴۲۶۷ متری است. گوریلهایی که در سرزمینهای پست در جنگلهای انبوه، مردابها و باتلاقهای پایینتر از سطح دریا زندگی میکنند.
ویدیوهای مشابه
پخش خودکار
ویدیوهای مشابه
پخش خودکار
نظرات
